• 2015_07_Schurenhof-183a.jpg
  • Schurenhof-20140911-01a.jpg
  • Schurenhof-20140911-11a.jpg

Gagelbier

Streekbier op basis van Gagel

Ons eigen Roerdaler Gagelbier is een bijzonder lekker bier van Limburgse bodem. Heerlijk streekbier met een zachte G en een geheel eigen karakter.

Het speciale aan dit bier is de toevoeging van Gagel. Dit is een heerlijk geurende, kruidachtige struik die bijzondere eisen stelt aan haar standplaats en daarom zeldzaam is en beschermd wordt. Voor het brouwen van het Gagelbier mag met toestemming van Staatsbosbeheer wat gagel uit de natuur worden geoogst. Elk jaar vindt een unieke gagelplukdag plaats, in samenwerking met Staatsbosbeheer, Slowfood, horeca-ondernemers en natuurgidsen. 

Het bier wordt gebrouwen bij de kleinschalige bierbrouwerij "De Fontein" in Stein, waar nog met hart en ziel wordt gewerkt.

En dat proef je in dit unieke bier. Proost!!!

Wij zijn apetrots op dit prachtige samenwerkingsverband, dat al meerdere keren de publiciteit haalde. 

Gagelbier is ons eigen streekbier, met liefde voor uw gebrouwen          Gagelstruik in het Roerdal

NIEUW

Het gagelbier verzenden behoort sinds kort ook tot de mogelijkheden. Dit kan los per fles met een minimum aantal van 6, of als geschenk artikel in een bijbehorende houten krat (sixpack).

Op deze manier kun je eenvoudig iemand verrassen met een uniek mooi Limburgs streekbier. Zonder daar zelf ver voor te hoeven reizen.

Kosten zijn €2,25 per fles, €0,10 statiegeld per fles.

Wanneer gewenst mooi opgemaakt en geleverd in een bijbehorende houten krat tegen een meerprijs van €3,85 per sixpack.

 

Sixpack in geschenkverpakking: € 17,95 exclusief verzending (verzendkosten te bepalen a.d.h.v. verzendadres en hoeveelheid)

 Gagelbier verzenden geschenk     geef eens een Gagelbier cadeau