• 2015_07_Schurenhof-111a.jpg
  • 2015_07_Schurenhof-215_headbanner-.jpg
  • 2015_07_Schurenhof-286.jpg

Streek- en ambachtelijke producten

Naast groenten en fruit, vindt u bij ons ook een breed assortiment aan streek- en ambachtelijke producten. Zoals ons eigen Roerdaler Gagelbier, fruitsappen, fruitwijnen, boerenkazen, verschillende soorten jam, vers geslingerde honing, Klein Geluk chocolade en koekjes en nog veel meer. Wij betrekken onze producten rechtstreeks bij de telers, zoals de imker, de fruitteler, de sapverwerker etc. Gewoon mensen die alleen maar bezig zijn met hun passie voor het vak.

 Verse groenten bij Schurenhof in Vlodrop   Schurenhof is van oorsprong een groenten- en fruitwinkel 

Onze eigen ambachtelijke jams, verpakt in een gezellig weckpotje, maken iedere boterham blij. Laat u verrassen door de verschillende combinaties, zoals rabarber-blauwe bessen jam of rabarber-aarbeienjam. Ook de "proemesjem" met een tikkeltje kaneel, gemaakt van kwetsen uit eigen bedrijf, is een aanrader. Naast jams zijn er ook dessertsauzen. De rabarber-dessertsaus is een topper voor op het ijs, bij de cake of gewoon als lekkernij bij het eten.

En heeft u onze boerenkazen al eens geproefd?

Ambachtelijke jam en dessertsauzen bij boerderijhoeve Schurenhof     aparte soorten kazen, een boeren-delicatesse

Ook voor een klein, niet eetbaar kadootje zoals de ouderwetse rode zakdoeken, boeren-serviesgoed of schapencreme kunt u bij ons terecht.

Komt u ook eens bij ons winkelen? Gezellig!

Cadeautjes en Klein Geluk artikelen